A rotációs lézer kiválóan teljesít

rotációs lézer
rotációs lézer

A pontos mérési feladatok elvégzése nagyon fontos az építőipari munkálatok során. Ebből a szempontból számos lézer áll az érdeklődők rendelkezésére az onlineszerszam.hu webáruházban. Az egyik típusa az itt fellelhető daraboknak a remek végeredményt biztosító rotációs lézer, kül- és beltéri használatra is alkalmas kivitelben. A készülék mindegyik fajtája önszintező, ingarendszert és mágnest használ erre a feladatra. A két rendszer együtt működik és a környező talajtól függetlenül, szavatoltan egyenletes leolvasást eredményez. A rotációs lézer könnyen kezelhető az egygombos funkciónak és a közérthető kijelzésnek hála.

Ebből kifolyólag a beállítása is gyors, legyen szó vízszintes vagy függőleges használatról. A pontosság nagyfokú, általában 0,1 mm/m, továbbá a kialakítás robosztus, rendelkezik fröccsenő víz és por elleni védelemmel. A munkaterület az adott darab teljesítményétől függ, akár 600 méterig is terjedhet. A rotációs lézer lényege, hogy 3 alapvető üzemmód között lehet váltani, akár munkavégzés közben is, legyen szó vonal, pont vagy a nagy hatékonysági fokot biztosító forgó üzemmenetről.

A Bosch önbeálló lézeres szintező pontos mérést végez

Kisebb távolságon belüli szintező munkákhoz számos kompakt és sokoldalú készüléket lehet megvásárolni a webshopban. Az egyik az igen praktikus és felhasználóbarát Bosch önbeálló lézeres szintező, ami a talaj egyenetlenségeitől teljesen függetlenül pontos adatokkal szolgál, hála a benne található belső mágnesnek és az ingarendszernek. Ez a két elem külön, de mégis együtt működve megoldja a maximális vízszintes és függőleges, némelyik modell esetében a keresztvonalú önszintezés feladatát is.

A Bosch önbeálló lézeres szintező használata nem igényel speciális szaktudást, egyszerűen kezelhető. Komfortosabban használható a multifunkciós tartóra szerelt állapotban. A rögzítés többféle lehet. Ajánlott az adott helyzethez leginkább megfelelőt alkalmazni. A formatervezés erőteljes, mindegyik ilyen gyártmányú Bosch önbeálló lézeres szintező rendelkezik formatervezett Softgrip lágyfogantyúval, ami véd a berendezésben kárt okozó lökésszerű terheléstől.