Az Absolut vodka rendkívül népszerű

absolut vodka
absolut vodka

Ez a sokak által kedvelt nedű igazi ikon a világ szeszesital piacán. Az Absolut vodka svéd eredetű, a története pedig 1878-ig nyúlik vissza. Az egyedülálló gyártási folyamatának köszönhetően vált híressé. Az elsődleges jellemzője a kivételes tisztaság és simaság.

A gyártása során egy speciális lepárlási eljárást, mégpedig a folyamatos desztillációt alkalmazzák, ami mellesleg Lars Olsson Smith innovációjának számít. Ez a kiváló módszer lehetővé teszi az ital tisztaságának és ízének pontos szabályozását, biztosítva ezzel a konzisztens minőségét.

Az Absolut vodka alapanyaga a termőföldeken termesztett búza. A helyi forrásokból származó gabona, valamint az Ahus városában található tiszta forrásvíz tökéletes kombinációja adja meg a jellegzetes karakterét. A design is meghatározó része a márka identitásának.

Az ikonikus címkétlen, átlátszó üveg egyedi megjelenést kölcsönöz. A minimalista design segít abban, hogy kitűnjön a polcokon és könnyen felismerhető legyen. Az Absolut vodka ízesített változatokban is megvásárolható.