Eurojackpot nyerőszámai – hihetetlen nyeremény

Eurojackpot nyerőszámai

Figyelem! A következőkben egy sikersztori kerül leírása, amennyiben nem vagy kíváncsi rá, hogy hogyan nyertem egy hatalmas összeget Eurojackpoton, akkor ne is olvass tovább. Soha nem voltam nagy szerencsejátékos, mégis egy nap arra ébredtem, hogy ma fel kell tennem egy szelvényt erre a játékra. De hogyan is csináltam?

Még soha nem játszottam, úgyhogy első sorban rákerestem a neten, hogy Eurojackpot nyerőszámai és találtam egy olyan oldalt, ami megmutatta nekem a korábbi nyerőszámokat, illetve bemutatott pár stratégiát. Meg is lepőttem, hogy ebben a témában is ennyi mindent lehet találni és olvasni az interneten, el sem tudtam dönteni, hogy melyiknek higgyek és melyiknek ne. De úgy döntöttem, hogy nem hiszek egyiknek sem, hanem a saját megérzéseim szerint járok el. Nos, nagyon izgatott lettem, és munkába menet úgy gondoltam, hogy fel is teszek egy szelvényt, de persze csak viccből.


Hihetetlen?!

A szelvény feltétele után nem is foglalkoztam a sorsolással, ugyanis nem hittem volna, hogy én leszek a hatalmas nyeremény tulajdonosa, ezért csak pár nappal később jöttem rá, hogy igazából én egy hatalmas összeget nyertem. Akkor szintén rákerestem arra, hogy Eurojackpot nyerőszámai és láttam, hogy a nyertes számos megegyeztek azokkal a számokkal, amelyek az én szelvényemen is szerepeltek. A feleségemmel örömmel tudattam a hírt, aki azt sem tudta, hogy sírjon vagy nevessen.

Természetesen a megnyert összeg nagy részét jótékonykodásra költöttük, ugyanis már korábban is szerettünk segíteni barátainknak, családtagjainknak, tehát így tettünk most is. Annyira hihetetlen volt számomra, ugyanis soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kicsi ember a nagy világban, mint én, ekkora örömben részesülhet.