Kemence ajtó fokozott hőállósággal

kemence ajtó
kemence ajtó

Egy fűtőtest biztonságához a kiegészítők is nagyban hozzájárulnak. Nincs ez másképp a kemence ajtó tekintetében sem. A termékválasztékunk ebben a kategóriában rendkívül széles és figyelemre méltó. A fatüzelésű tűzhelyekhez öntvény ajtókat kínálunk. Minden modell egyedi kialakítású. Ami közös bennük, az a magasszintű funkcionalitás és a sérülésekkel szembeni ellenálló képesség. A választékunkban megtalálható öntvény kemence ajtó egyes modelljei a méreteikben kissé eltérhetnek egymástól.

A kínálat összeállításakor nagy figyelmet fordítottunk a használat kényelmére, a zord körülményekkel szembeni tartósságra és a formatervezésre. Ennek oka, hogy minden termék az iparág elismert gyártóitól származik. A kemence ajtó a tűzhely egyik eleme, ami egy bizonyos megjelenést és karaktert kölcsönöz a fűtőtestnek. Úgy tűnhet, hogy ennek a kiválasztása már az utolsó és legkönnyebb lépés. Ha bármilyen problémája van a kiválasztásakor, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Kandalló tűztér az eltérő igényekhez

Manapság már sokan nem tudnak elképzelni egy modern otthont kályha nélkül. A benne található kandalló tűztér jelentősen növeli a hatékonyságot, csökkenti a káros anyagok kibocsátást és megkönnyíti a használatot. Az anyaguk szerint ezek kétfélék lehetnek: öntvény és acél. Az öntvényt már régóta használják a fűtési iparban, de az acél lehetőségek is egyre népszerűbbek és mind több elégedett felhasználójuk van. Nincs egyértelmű válasz arra, hogy melyik a jobb: az öntvény vagy az acél.

Mindkét típusnak megvannak a saját jellemzőik és sok múlik a felhasználók preferenciáin is. A kandalló tűztér tüzelőanyag szerint is felosztható fa, pellet és gázüzemű opciókra. A legkevesebb karbantartást igénylő és legmodernebb fajták a gázüzeműek, amelyeknél a károsanyag-kibocsátás miatt sem kell aggódni. A kínálatunkban megtalálható számos kandalló tűztér különböző formájú, illetve eltérő jellemzőkkel és lehetőségekkel rendelkezik. Ezen kívül, különböző kiegészítő opciókkal és műszaki paraméterekkel vannak felruházva.