Kisokos a férfi pénztárca kiválasztásához

férfi pénztárca
férfi pénztárca

Legyen szó vásárlásról vagy ajándékról, a férfiakkal mindenkinek meggyűlik a baja. A táskák mellett, a férfi pénztárca is jó ötlet lehet, de nem mindenki szokott sikerrel járni. Mit tehetünk? Első és legfontosabb lépés, hogy kinek választjuk ki a megfelelő modellt. Szokott táskát hordani vagy csak a zsebébe tesz mindent? Ez a kérdés akkor igazán fontos, amikor a megfelelő méretet kell kitalálni, hiszen nem minden néz ki jól a farmer hátsózsebében. Ha közeli ismerősről van szó, akkor ki tudjuk lesni, hogy mit szokott a tárcájában tartani. Vannak olyanok, akik csak az aprót hordják, mások inkább az iratokat teszik bele. Mindkettőre találni fogunk megfelelő kivitelt, de nem mindegy, hogy melyiket vesszük meg.

A férfi pénztárca kiválasztásánál az sem mindegy, hogy milyen szín mellett döntünk. Sokan szeretik a feketét, de pont ezért unalmassá válhat. A kék szintén felkapott árnyalat, de nem muszáj a hagyományos megoldásokhoz folyamodni. Mi lenne, ha pirosat választanánk? Ez a kérdés nagymértékben függ az ajándékozott személyiségétől, hiszen nem mindenki venné elő a piros férfi pénztárcát nyilvános helyen.

Érdemes megnézni az urak stílusát is. A fiatalos megjelenés modern tárcát kíván meg, miközben sokan szeretik a hagyományos kinézetet. A barna bőr férfi pénztárcák életkortól függetlenül használhatóak, mostanában a fiatalabbak is nagyon szokták szeretni. Ez a retro stílus néhány évenként visszatér a köztudatba, úgyhogy nyugodtan kihasználhatjuk. Bármit is teszünk, az a legfontosabb, hogy a férfi pénztárca igazodjon a viselőjéhez, mivel így biztosan használni fogja és nem kerül a polc aljára, a többi értelmetlen ajándék mellé.