Könnyen eldolgozható a festhető tömítő

Ha nyár, akkor sokan látnak neki a lakás körül kicsit tevékenykedni. Felújításra, bővítésekre ilyenkor nyílik igazán alkalom, hiszen nem kell félni attól, hogy a drága energián előállított meleg kiszökik a szobából. Ilyenkor általában hűteni próbáljuk minden lehetséges módon a környezetünket, tehát a szellőztetés biztosan nem okoz majd problémát.

Megéri bekészítve legyen néhány tubus festhető tömítő a biztonság kedvéért. Ennek a terméknek a legnagyobb előnye, hogy száradást követően könnyedén lefesthető, így észre sem fog vevődni a jelenléte. Mikor kerül előtérbe? Általában falak repedéseinek javítása során alkalmazzák. A cement alapú vakolatok esetén gyakran megesik, hogy száradást követően az anyag összehúzódik és kisebb repedések jelennek meg rajta.

Bár ezek olykor glett anyaggal egyszerűen kitölthetők, a festhető tömítő jobban viseli az esetleges mozgásokat. 15 %-os fugamozgásig bátran használható. A beton felületek esetében előfordul, hogy nem szeretnénk mindenhová egy glettréteget felvinni, de a repedésektől muszáj megszabadulni. A festhető tömítő tehát egyszerűen bevethető. Krémes állaga miatt könnyedén eldolgozható.

Egyszerűen lehet bánni vele. A nyílászárók körül is gyakran jelenhetnek meg sérülések a falon, ugyanis rendszeres nyitás-zárás, ajtóknál az esetleges csapódás miatti rezgések kiváltják az anyagok sérülését. Amennyiben ez megtörténik a festhető tömítő készen áll a bevetésre. Az öregedésnek és az időjárási viszontagságoknak remekül ellenáll. Kiváló befektetés és öröm vele dolgozni. Használjuk bátran és a pozitív eredmény nem marad el.