Kürtőskalács sütő a finom falatokhoz

kürtőskalács sütő
kürtőskalács sütő

Lepje meg vendégeit az átlagos klasszikusoktól eltérő édes harapnivalóval! Vidám desszertként ez a finomság minden alkalomhoz illik. A kürtőskalács sütő segítségével roppant könnyedén elkészítheti magának vagy a barátainak. Az ínyencség a nevét a formájáról kapta. Az elkészítéséhez a tésztát egy kúp alakú fadarabra kell rátekerni, amin egy nyeles pálca van. Ezzel a tésztát vaníliás cukorban meghempergetjük, majd a tűz fölött, a speciális kürtőskalács sütőben megsütjük. A cukor a sütés során karamellizálódik.

A finom desszertet ezután fahéjporba és cukorba forgatjuk, de a saját ízlésünk szerint mással is elkészíthetjük. A népszerű alapanyagok közé tartozik a dió, a mogyoró, a kókusz, a kakaó, a mandula és a méz. Nutellával vagy más csokoládékrémmel még édesebb ínyencséget készíthetünk. Tökéletesen alkalmas a mozgó gasztronómiai vállalkozásoknak. Gondoljunk csak a fesztiválok ételes standjaira, valamint a karácsonyi vásárokra és másféle rendezvényre. A kürtőskalács sütő segít meglepni a vendégeit egy különleges harapnivalóval.

Hosszú égést biztosít a nagy teljesítményű vízteres kandalló

A nyitott tűzterek használata nagyon népszerű a házakban és a lakásokban. Szépek, tekintélyesek, megfizethetőek és növelik a nappali otthonosságát. Azonban a hagyományos készülékek nem szolgálhatnak az egyetlen hőforrásként, mivel kazánt is kell telepíteni a fűtéséhez, ami jelentősen növeli a költségeket. A szakértők azt javasolják, hogy a kettőt egyesítsük a nagy teljesítményű vízteres kandalló segítségével.

Ez főként acélból vagy öntöttvasból készül. Az öntöttvas többe kerül, de tartósabb lesz. Ne feledjük azonban, hogy az anyagnak nagyon nagy a súlya, ezért mielőtt egy ilyen egységet telepítenénk, a padlót meg kell erősíteni. Az acélból készült nagy teljesítményű vízteres kandalló valamivel olcsóbb, mint az öntöttvas változat. Ez egy könnyű fűtőtest, ami nem igényli a padló megerősítését és szinte bárhol elhelyezhető az otthonon belül. Az acél nagy teljesítményű vízteres kandallókat egyszerűbb telepíteni és csatlakoztatni, ezért ugyanolyan gyakran használják ezeket, mint az öntöttvas készülékeket.