Miért jó választás a zoknicipő?

Még nem tud stabilan járni vagy már éppen totyog, de már előszeretettel fedezi fel a nagyvilágot a padlón csúszva, a bútorokba kapaszkodva vagy éppen önállóan. Ráadásul nincs is izgalmasabb program annál, mint amikor a babakocsiban ülve nézhet szét a környéken. Azonban az aktuális programtól függetlenül apró lábacskákat mindig melegen kell tartani, még akkor is ha már beköszöntött odakinn a hűvös ősz vagy éppen még didergős tavaszi idő van odakinn. Ilyenkor tökéletes választás a zoknicipő viselése.

Mi is az a zoknicipő?
Nem zokni, de nem is cipő. A talpa olyan puha, mint a többi része, mégis külön kialakítást kapott. Tökéletes választás a szobába is, de a babakocsiban ülve is megvédheti a lábait a hideg elől. A zokni része melegít, a puha gumitalp pedig rugalmassá teszi a viseletet. Emellett e termékek belső részében az enyhén párnázott talpbetét a felfázás ellen is véd.

Nem kell tartani a csúszásveszélytől
Mivel a talpuk csúszásgátlós, biztonsággal használhatók laminált padlón, parkettán vagy járólapon is, nem kell tartani a csúszásveszélytől. Nagyon egyszerű fel-és levenni, így biztosan hamar megszereti majd a kis tulajdonosa is.

Felesleges idő előtt cipőt adni a lábára
Nagyon sok felnőttkori probléma forrása lehet, ha idő előtt cipőt adunk a gyermek lábára, nem beszélve arról, hogy nem is igazán komfortos, ha egy valódi lábbeli védi a lábait a külső behatásoktól. Éppen ezért nagyon jó választás a zoknicipő, amely egyáltalán nem merev, puha és komfortos viseletet biztosít, így semmilyen deformitást nem okoz a lábakon.

Vagyis bátran nekiindulhat akár a hideg konyhai járólapnak vagy a laminált padlónak is, sőt, nyugodtan játszhat felfedezőset a fürdőszobában is ha úgy tartja kedve, a felfázást miatt nem kell aggódnod. Ráadásul számos különböző színben és mintázatban elérhetőek ezek a zoknicipők a Lyamar webáruházban, így akár az aktuális ruházatához is illesztheted a lábbeli árnyalatait. Ide kattintva tudsz szétnézni a széles zoknicipő választékban.