A védelemért felel a 3D iPhone tok

A mobiltelefon tokok választéka óriási a hazai piacon is. Csak az nem találja meg azt, amire szüksége lenne, aki nem is igazán törődik a kereséssel, vagy egyszerűen csak semmibe veszi a smartphone védelmének fontosságát. Bizony az Apple készülékek esetében sem megengedett a hanyagság.

Igenis kell az iPhone tok, ami a legtöbb negatív hatástól megvédi ezt a törékeny, nem épp tartós eszközt. Kedveltek mostanság a 3D változatok, amik úgymond kilépnek a keretből. Az ilyen iPhone tok alapját egy erős TPU szilikon anyag adja. A tartozék a kijelzőt és a sarkokat is védi, mivel rálóg az előlapi részre.

A vastag anyagának hála ez az iPhone tok nagyon jól bírja a strapát, ütést, karcolást és mindenféle fizikai behatást. Úgy rugalmas, hogy közben remekül megtartja az alakját, amikor arra a legnagyobb szükség van. Amit még sokan szeretnek benne, hogy számos egyedi és igenis szerethető változatban megvehető.

Nem meglepő módon a 3D iPhone tok a fiatalok körében nagyon népszerű. Aki ilyen telefontok mellett voksol, nem árt, ha tudja, hogy évekig kitart, még akkor is, ha a tulajdonos nem bánik vele a legjobban. A levétele és felhelyezése egyszerű, ezért bátran cserélgethető, ha megunta a régit a tulaj és egy újat akarna. Tökéletesen beválik azoknak, akik kedvelik az egyedülálló, nem sok mobilon megtalálható kiegészítőket.

A Honor 20 Pro tok oldalra nyíló modellje

Igazán népszerű manapság az oldalra nyíló mobiltok. A könyv, mappa Honor 20 Pro tok egyik legfőbb pozitívuma, hogy könnyedén kitámasztható, ami azt jelenti, hogy a lehető legkönnyebb vele a filmnézés. Megvehető olyan kivitelben is, ami kártyatartóval rendelkezik, aminek köszönhetően a személyit és bankkártyákat egyszerűen mindenhova magával tudja vinni az ember.

A Honor 20 Pro tok hívás mutatós vagy ablakos változata azoknak nagyon fog tetszeni, akik nem szeretnék folyamatosan nyitogatni a tokot annak érdekében, hogy felvegyék a telefont, megnézzenek egy üzenetet vagy rápillantsanak az időre. Tépőzáras, patentos és mágneses fülü kivitelben is kapható. Az univerzális Honor 20 Pro tok esetében a fényképezőnek nincs kialakított helye.