A zsalumozgató motor megkönnyíti a szellőztetést

zsalumozgató motor
zsalumozgató motor

A korszerű nyílászárói légtechnikai megoldások napjainkban már igen könnyen vezérelhetőek. A zsalumozgató motor megoldja a felhúzást és a leeresztést, zajmentesen és megbízhatóan, egyetlen gombnyomásra. Emellett hozzájárul a berendezés a benti használt és a kintről bejövő friss levegő keveréséhez, természetesen nyitott ablak vagy erkélyajtó esetében.

Számos zsalumozgató motor szerezhető be az evohomeshop.hu webáruházban és ebben a termékkategóriában is a minőségi, amerikai gyártmányú Honeywell árucikkek állnak az érdeklődők rendelkezésére, elfogadható ár-érték arányban.

A különféle méretű zsalukhoz más-más teljesítményű motor beszerzése ajánlott, hiszen a kisebbeket az alacsonyabb kapacitású meghajtók is tudják kezelni.

Egy adapter rendszerbe iktatásával ezek a motorok alkalmasak gömbcsapok nyitására-zárására, vagy éppen szabályozására. Alkalmasak a teljes VBF karimás és VBG mentes sorozatokra is. A Honeywell zsalumozgató motor mindegyike beköthető szabványos vezérlésre és visszajelző potméterrel szerelt.