Az inox anyagokhoz gyártott vágókorong

vágókorong
vágókorong

Hiába adott egy magas minőségű és megbízható flex, ha nem áll rendelkezésre a feladathoz passzoló tárcsa. A Bosch vágókorong több okból is az ideális választást jelenti, legyen szó bármilyen munkafolyamatról. Egyrészt adott a hosszabb élettartam, így az eszközre sokkal tovább lehet számítani folyamatos, nagyobb erő igénybevételű munkáknál.

Természetesen a biztonság is első számú szempont, amit igazol, hogy mindegyik vágókorong teljesíti a nemzetközi biztonsági előírásokat, így az EN 12413-t, az oSa-t és persze a FEPA-t egyaránt. A vágó korongok nagy munkasebességűek és hosszú élettartamúak. De milyen munkához melyiket érdemes választani?

Ahogy a neve is mutatja, a Best for Inox vágókorong tökéletesen megfelel az inox anyagok vágásakor.  A kerámiába ágyazott csiszolószemcsék adják a tárcsa kiváló kopásállóságát. Minimálisra csökkenthető a sorjaképződés és elfelejthető a kékes elszíneződés is. A szerszám további előnye, hogy nem tartalmaz kén- és vastartalmú, illetve klórozott töltőanyagokat.

A vágókorong üvegszál hálója nagy stabilitást és biztonságot nyújt darabolás közben. Ott van még az Expert for Inox kellék is, ami a rozsdamentes anyagokban garantálja a nagy teljesítményű vágást, a lehető legnagyobb biztonsággal. A korong, a vágás közben keletkező hőt csökkentő töltőanyagokkal és adalékanyagokkal készül. Ezért kiváló felületminőség érhető el úgy, hogy a tárcsa tartóssága is biztosított.

Sok munkaterületen alapvető fontosságú a gipszkarton maró

Rengeteg építkezésen kell gipszkartonnal dolgozni. A gipszkarton maró a lapok textúrájának a megváltoztatásáért felel. A segítségével különféle formák alakítható ki. Az ilyen feldolgozás lehetővé teszi, hogy különböző alakzatokat hozzon létre a felhasználó úgy, hogy közben nem kell semmiféle keretet bevetni.

A speciális működési elvnek hála a gipszkarton alakja megváltoztatható úgy, hogy a különféle szögekben tudjon meghajolni, miközben gyakorlatilag nincsenek korlátozások a kialakuló forma méretére és alakjára vonatkozóan. A gipszkarton maró vágói közül a legnépszerűbb a filéhornyos V-alakú típus. Derékszögek létrehozásakor bizonyul lényegesnek.