Éjszakai és nappali arckrémek

arckrémek
arckrémek

Az arcápolás rendkívül fontos teendő, mert ha ezt elhanyagoljuk, annak a szépségünk látja kárát. A mindennapi bőrápolás fontos részét képezik az arckrémek, mert aktív hatóanyag tartalmuknak köszönhetően biztosítják a megfelelő táplálást, hidratálást a bőrnek. Kiválóan alkalmasak nappali és éjszakai krémként és a szemkörnyék ápolására szintén. Aki a leginkább tökéletes termék kiválasztására törekszik, annak több mindent érdemes átgondolnia.

Csak úgy tudunk jól választani az arckrémek közül, ha figyelembe vesszük a bőrtípusunkat, az életkorunkat, életvitelünket, valamint azt, hogy naponta hányszor és melyik területeken szeretnénk alkalmazni az adott készítményt. Például a C-vitaminos hidratáló arckrém a legtöbb bőrtípusnak megfelel, de elsősorban a normál vagy száraz, érett, dehidratált bőrre ajánlják a szakemberek. A niacinamidos produktum jellegzetessége, hogy intenzíven regenerálja az arcbőrt. Az arckrémek sokfélék, mindenféle felhámnak vásárolható ideális változat a medinatural.hu webshopban.

Igen hasznos a teafaolaj bőrproblémákra

Az 1770-es években egy brit felfedező, James Cook kapitány felfigyelt arra, hogy az ausztrál bennszülöttek gyógyító szerként használják a teafa leveleit. Az ősök ugyanis már akkor tudták, hogy a teafaolaj bőrproblémákra remek megoldás. Szerencsére, ennek a növénynek a jótékony hatását ma is igénybe vehetjük, hiszen a webáruház termékpalettáján többféle termék fedezhető fel, amiben ez a kitűnő alapanyag van. A teafaolaj bőrproblémákra optimális választás, vírusos bőrbetegségek, parazitás bőrfertőzések, ekcéma, horzsolások, rovarcsípések ellen eredményesen vethető be.

Ugyanakkor a zsíros, korpás fejbőr okozta gondokat is enyhíthetjük, megszüntethetjük ezzel a termékkel. Tinédzserek a pattanásos bőrük miatt keresik a teafaolajat, hiszen ez a probléma szintén megoldható vele. A portálon elolvashatjuk azt is, hogyan kell használni a készítményt, ha ilyen vagy olyan céllal lenne rá szükségünk. Bárkinek lehetnek gondjai a felhámmal és éppen ezért mindenkinek tudnia kell, hogy a teafaolaj bőrproblémákra nagyszerű.