Minden szakmában lehetnek nehézségek

Mint minden munkahelyen, így a vasiparban is lehetnek nehezebb napok. Éppen ezért a stresszt mindenkinek érdemes lehet kezelni, hogy ne alakulhassanak ki egészségügyi problémák. Hiszen a sok stressz nem tesz jót az emberi szervezetnek.

Meg kell tanulnunk kezelni a nehéz helyzeteket és el kell hinnünk, hogy képesek vagyunk megoldani a bonyolultabb helyzeteket is. Ha ezt megtesszük, akkor elkerülhetjük az alkoholproblémákat.

Az alkoholizmus fokozatai  már korán észrevehetők, ha figyelünk rájuk. Viszont amikor az alkoholizmus fokozatai már a tetőfokára hágtak, akkor mindenképp forduljunk szakemberhez.

A Felépülők csapata azon dolgozik, hogy aki segítséget kér tőlük, neki sikerüljön leszoknia az alkoholról és újra józanul tudja élni a mindennapjait.

Ehhez minden segítséget megadnak. Létrehoztak egy 28 napos bentlakásos programot, amit csak komoly elhatározással és elhivatottsággal lehet végig csinálni. Egy szilárd keretrendszer és meghatározott szabályok segítik a bentlakókat, hogy a legnagyobb problémát, az azonnali vágyteljesülést le tudják győzni.

A program létrehozói pontosan tudják, hogy min mennek keresztül a programban résztvevők. Saját tapasztalattal rendelkeznek és addiktológiai szakemberrel együtt dolgozva viszik végig a programot.

A 28 nap alatt a hozzátartozókkal is beszélnek és konzultációkat tartanak, mert a hozzátartozók segítsége elengedhetetlen a felépüléshez.

Miért felépülésről és nem gyógyulsáról van szó? A Felépülők csapata úgy gondolja, hogy az alkoholizmusból csak felépülni lehet, kigyógyulni nem. Ezért a programban azt is megtanítják, hogyan kell a józan mindennapokat élni. A 28 nap elteltével pedig ingyenes utógondozást is vállalnak, hogy a programban elért eredményt fent is tudd tartani.

Ha úgy gondolod, hogy egy ilyen program valakinek a segítségére lehet keresd őket bizalommal.