Minek köszönhetik a népszerűségüket az ABUS kerékpárzárak?

ABUS kerékpárzárak

Amennyiben olyan városban élünk, ahol a bűnözés mindennapos, akkor érdemes egy minőségi kerékpárzárat vásárolni. Ezek a kerékpárzárak természetesen többe kerülnek, mint az egyszerűbb kivitelű társaik, de mégis érdemes rá beruházni, ha kerékpárunkat biztonságban szeretnénk tudni. Általánosságban azt szokták mondani, hogy a kerékpár árának a 10 százalékát érdemes a zárra költeni. Ha egy értékesebb kerékpár tulajdonosai vagyunk, mindenképpen fontos, hogy a biztonságáról is gondoskodjunk. Gondoljunk csak bele, ha ellopják a kerékpárunkat, akkor mekkora anyagi kárunk fog keletkezni arról nem beszélve, hogy a továbbiakban más módon kell megoldanunk a közlekedésünket.

 

Mit tud az ABUS kerékpárzár?

Az ABUS kerékpárzárak több dolognak is köszönhetik a népszerűségüket. Az ABUS kerékpárzárak hatalmas előnye, hogy azonos zárlatú zárrendszerről van szó és a vásárlók teljesen tetszőlegesen állíthatják össze a szettet. A zárbetéteknek, a kulcsoknak és a lakatoknak is megválasztható a darabszáma. Egy adott zárrendszerhez a következő dolgokat lehet megvásárolni:

  • ABUS zárbetét – ennek több változata is van, így választhatunk vészfunkciós vagy gombosra szerelt változatot, vagy félbetétet.
  • zárszerkezettel rendelkező lakat
  • zárszerkezettel rendelkező kerékpár zár

 

Miért olyan biztonságos az ABUS zárbetét?

3 csapsorban elhelyezett, összesen 16 darab csappal rendelkezik a zárbetét így igen magas szintű védelmet tud nyújtani. Az ABUS márkából a legmagasabb védelmet az ABUS BRAVUS 3500 MX típus nyújtja. Jellemzői: beépített mágneses technológia, a kulcsmásolás csak biztonsági kártyával oldható meg (2037-ig szabadalmi oltalom alatt áll), kulcsütögetéses nyitás elleni védelem, 3 db gyári kulcs, amelyek extra kopásállóságúak és mágnesesek, prémium minőségű alkatrészek, fúrt kulcsos kialakítás, moduláris felépítés magas szintű törésvédelem mellett, garantáltan hosszú élettartam, márkavédelem korlátlan ideig. Ezt a terméket azért is érdemes megvásárolni, mert 5 év garanciát is adnak hozzá. Valószínűleg egy rosszabb minőségű termék esetében a gyártó nem merne ennyi évre garanciát vállalni. Maga a garanciavállalás időszaka is minősíti a terméket. Ezt a termékcsaládot nem csak kerékpárokhoz érdemes használni, hanem irodák, lakások, üzlethelyiségek vagy akár raktárak védelmére is.

 

Az ABUS zárbetétet a Zárdepónál érdemes megvásárolni

A Zárdepó már évek óta segíti a vásárlókat minőségi termékeivel és gyors kiszolgálásával. A Szigetszentmiklóson megtalálható üzletben a termékeket személyesen is meg lehet vásárolni. Akik azonban szeretnének otthonuk kényelméből vásárolni, természetesen ezt is megtehetik, hiszen vállalják a termékek kiszállítását. Többféle kiszállítási mód közül lehet választani és a termékek ellenértékét pár kattintással kifizethetjük bankkártyánk segítségével. Ha minél előbb szükségünk van a zárbetétre, hiszen fontos a kerékpárunk biztonsága, akkor érdemes személyesen felkeresni az üzletet. Hétköznapokon minden nap 9 és 17 óra között vásárolhatjuk meg a biztonságos kerékpárzárunkat a Zárdepó üzletében.