Mitől lehet jobb a kerékpározás a Bicycle Line Kerékpáros Ruha viseletében?

Erre a kissé naiv kérdésre maga a Bicycle Line válaszol egy átfogó kisokossal. Lássuk, mik a Bicycle Line Kerékpáros Ruha funkciói, főbb jellemzői:
• Hatékony hőszigetelés: ennek fő célja a testhőmérséklet szinten tartása időjárási viszonyoktól függetlenül.
• Izzadtságelvezetés: a fejlett technikai ruházati alapanyagok biztosítják a test által képzett hő és nedvesség kifelé történő áramoltatását, így a testfelület szárazabb maradhat. Így megakadályozható az izzadtság által okozott irritáció, kidörzsölés, gyulladás, és segít elkerülni a testhőmérséklet emelkedését vagy épp csökkenését hidegben.
• Izom kompresszió: az izomzatra ható külső nyomás hatására fokozódik a vérkeringés, az izmok több oxigénhez jutnak, fokozva a regenerálódást és csökkentve a tejsav felhalmozódását, ráadásul megakadályozza a görcsök kialakulását.
• Szélálló: a speciális technikai szövetalapanyagok hatékonyan védik a testfelületet a szél hűtőhatásától, fokozva a nedvesség elvezetését.
• Vízálló: a felhasznált alapanyagok szerkezetében alkalmazott poliuretán membrán megakadályozza a kívülről a ruha felületét érő nedvesség áthatolását, a vízcseppek egyben maradva leperegnek róla.
• Elasztikus: a testmozgás dinamikus hatásaira a ruhaanyag-típusok különböző mértékű ellenállást fejtenek ki. Itt a cél a maximális mozgásszabadság biztosítása a sportolónak. Ezért a Bicycle Line Kerékpáros Ruha gyártó három elasztikussági szintet alkalmaz: a minden irányba optimális nyúlást, amely az anyag teljes feszültségmentességét jelenti; a két irányba nyúlást, amely tökéletes rugalmasságot biztosít; és az egy irányba nyúlást, ami elegendő rugalmasságot ad és nem akadályozza a test szabad mozgását.
• Antibakteriális: a testtel érintkező speciális ruhaalapanyag megakadályozza a baktériumok terjedését, így csökkentve a kellemetlen szagok kialakulását, a fertőzések és gyulladások képződését.