Utazás előtt mindenképpen nézessük át az autónkat

Annyi dolgos hét van már mögöttem. Ezért is örülök, hogy az átlagos hétköznapok monotóniáját most meg fogja törni egy utazás külföldre. A barátaimmal már hónapokkal ezelőtt megterveztük az utat. Igazából, ha ennyit beszél az ember egy eseményről, akkor úgy tűnhet, hogy valójában sosem fog megtörténni. Monumentálisan áll a mindennapok fölött és amikor megérkezik, olyan furcsa érzés fogja el az embert.

Az interneten megnéztük a szállást és azt, hogy miként jutunk el az adott helyhez. Mégis, ilyenkor kezdünk el gondolkozni azon, hogy valóban milyen lesz abban az ágyban aludni. A buszútra is már egy csomó mindent elterveztem. Viszek egy kézi játékkonzolt, e-book olvasót és még egyéb dolgokat. Ebből a nagyrészét szinte biztosan nem fogom használni, mert aludni fogok. Ettől függetlenül ez is hozzátesz az út szentségéhez és különlegességéhez.

Bár most busszal megyünk, de általában az autós utazást részesítem előnyben. A probléma csupán az volt, hogy az autómat nem lehetett használni, mert meghibásodott. Hosszú ideig halogattam azt, hogy ránézzen valaki, egészen addig amíg a neten szembe nem jött velem egy „Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.” kiírás. Autószervíz kapcsán keresgéltem és ez jött fel az első helyen. A helyezés már magában jót sejtetett, úgyhogy rá is kattintottam a „Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.” kiírásra.

Az oldalra belépve az első benyomás pozitív és mégsem terhel túl minket. Azt értem ezalatt, hogy a design nincs eltúlozva és minden pontosan a helyén van. Nem is szeretnék mást egy autószerviztől, minthogy gyors és profi munkát végezzen. Az oldal pedig arról tett bizonyságot, hogy számukra is ez az elsődleges szempont.

A másik dolog, ami rögtön pozitívan hatott rám, miután rákattintottam az „Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft.” feliratra, az a telefonszám volt. Ez az első adat, amit látni fogunk, ha belépünk az oldalra. Nem tűnhet annyira óriási dolognak, mégis higgyétek el, hogy később még nagyon hálásak lesztek érte. Hiszen gyakran megtörténik az az emberrel, hogy elfelejti egy adott cégnek a telefonszámát. Korábban már kipróbáltuk a szolgáltatásukat, tehát nem kell semmi plusz győzködés ahhoz, hogy őket válasszuk. Ilyenkor pedig nagyszerű, ha nem kell tájékoztatókon és reklámokon átrágnunk magunkat, hanem az első dolog a telefonszám, amit látunk.

Az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. feliraton belül egyébként fel van sorolva az a pár legfőbb szolgáltatás, amit nyújtanak. Ha azonban kicsit bővebben bele szeretnénk ásni magunkat az egyik témába, akkor csak lejjebb kell görgetnünk a főoldalon. Itt a kategóriák külön vannak szedve, és ha rákattintunk az egyikre, akkor átkerülünk az oldal egyik részlegére.

Tetszett egyébként, hogy a tájékoztatás is egyenes és mégsem hiányzik belőle semmi. Pedig a tömörség néha megválaszolatlan kérdéseket hoz magával. Itt azonban erről egyáltalán nem volt szó. Miután elolvastam ezeket, tudtam, hogy a Méta Autószerviz lesz a megfelelő választás az autómnak.

Felvettem velük a kapcsolatot és nagyon rövid idő alatt időpontot is kaptam. Nem ehhez vagyok hozzászokva és főleg ez volt az indok, ami miatt korábban halogattam egy másik szerviz felkeresését. Szép munkát végeztek és nemsokára már vissza is kaptam az autómat. Azóta nem volt gond vele, de tudom, hogy kikhez forduljak, ha a jövőben történne valami.