A hidratáló arckrém használata elengedhetetlen

hidratáló arckrém
hidratáló arckrém

A bőrünk hidratálása prioritást élvez, mert ha ezt elhanyagoljuk, akkor előbb-utóbb problémák jelentkeznek. Egy, a bőrtípusunknak tökéletesen megfelelő hidratáló arckrém alkalmazásával a felhám újra visszanyeri rugalmasságát és feszességét. Azonban a legjobb termék kiválasztásakor több mindent érdemes átgondolnunk. A bőrtípus mellett, figyelembe kell vennünk az életkorunkat, életvitelünket egyaránt. Kiváló döntésnek minősül a természetes alapanyagokból előállított hidratáló arckrém, mint amilyen megvásárolható a medinatural.hu webes drogériából.

Érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre ideális választás a Rosacea krém, ami nyugtatja, hidratálja, természetes hatóanyagokkal erősíti és regenerálja az érzékeny felhámot. Használatával fokozatosan enyhülni fognak az érzékeny bőr tünetei, sőt, egyre egészségesebb, fiatalosabb lesz. Jótékony hatásai mellett, ez a hidratáló arckrém azért is remek választás, mert jelenleg 15%-os árkedvezménnyel vehető meg. Továbbá, hatékony a korai bőröregedés jelei ellen is.

Elengedhetetlen teendő a természetes napvédelem

Az arcbőr korai öregedéséhez hozzájárul, ha nem hidratáljuk és nem védjük azt megfelelően az UV-sugarak ellen. Nem produkál kellemetlen mellékhatásokat a természetes napvédelem, mivel ez natúr készítményekkel történik. A boltokban kapható naptejek, napolajok összetevői között bizony gyakran lehet találni különféle vegyszereket és nem biztos, hogy jó, ha a bőrünk ezekkel érintkezik. Viszont a természetes napvédelem megoldható például az 5-7-es faktorszámú kakaóvaj alkalmazásával, mert ez adja a legerősebb védelmet a napsugarakkal szemben.

Bár alacsonyabb faktorszámúak, de védekezhetünk kókuszolajjal, shea vajjal, sárgarépamag-, málnamag, búzacsíra, avokádó, olíva-, jojoba, makadámiadió és mandulaolajjal is. Ezek a természetes olajok szintén beszerezhetőek a Medi Natural webshopjából. Ráadásul sokkal olcsóbbak, mint az üzletekben kapható naptejek, tehát anyagi szempontból is jobban járunk ezekkel. Tehát úgy végezhető el a természetes napvédelem, hogy nem kell túl sok pénzt költenünk erre.